Rosalind Williams: "Meanings of Mobility: Travel, Migration, and Exile"

Tid: 2017-09-27 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

Teknik- och vetenskapshistoriska seminariet: Rosalind Williams: "Meanings of Mobility: Travel, Migration, and Exile".

Nätverksträff

Tid: 2017-09-28 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

Välkomna att anmäla er till den hälsoekonomiska nätverksträffen den 28 september som har temat ¿Drivkrafter i sjukförsäkringssystemet¿. Er anmälan skickar ni till e-post: healtheconomics@gu.se Tid: Torsdagen den 28 september, kl. 13-16 Plats: Elite Park Avenue, Kungsportsavenyn 36-38

BOKMÄSSAN: Skönlitteratur och skrivande som terapi

Tid: 2017-09-28 kl 13:00
Plats: Bokmässan, monter B05:77

Evenemangstyp: Föreläsning

Psykologiska perspektiv på hur läsning och kreativt skrivande kan skapa mening och välbefinnande.

Föreläsare: Elisabeth Punzi, leg. psykolog och universitetslektor i psykologi, Psykologiska institutionen och Nätverket för medicinsk humaniora, Göteborgs universitet

BOKMÄSSAN: Kärlekens och vänskapens filosofi

Tid: 2017-09-28 kl 16:00
Plats: Svenska mässan, Mässans gata 10, monter B05:77

Evenemangstyp: Föreläsning

Vad skiljer romantisk kärlek från förälskelse och vänskap? Och vilken betydelse har kärleken för ett gott liv?

Föreläsare: Bengt Brülde, professor i praktisk filosofi, institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori, Göteborgs universitet

BOKMÄSSAN: Arkivens röster

Tid: 2017-09-29 kl 10:30
Plats: Svenska mässan, Mässans gata 10, monter B05:77.

Evenemangstyp: Seminarium

Vad händer med historien när grupper som tidigare marginaliserats bereds plats? Kom och ta del av Svenskt kvinnobiografiskt lexikon.

Sida 1 av 4

Sidansvarig: Katarina Wignell|Sidan uppdaterades: 2017-02-20