An error occurred: javax.servlet.jsp.JspTagException: Current slot is not a valid slot [2>1]

Community driven destination design - exemplet Island

Tid: 2017-11-29 kl 12:00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - sal D32

Evenemangstyp: Föreläsning

Många städer, regioner och länder vill attrahera fler turister, besökare, såväl som nya invånare och företag. Destinationsdesign är ett koncept och verktyg för att samla olika aktörer i en region för att utveckla och samarbeta med en hållbar och attraktiv destination. Vad är då "destinationsdesign" och hur kan det användas för att utveckla attraktion för en plats?

Föreläsare: Daniel Byström

Att framföra kropp - ytterligare aspekter

Tid: 2017-12-01 kl 10:00
Plats: Samlingssalen, HDK Steneby, Hemslöjdsvägen 1, 660 10 Dals Långed

Evenemangstyp: Föreläsning, Utbildning

Kandidatprogrammet Textil - Kropp - Rum på HDK vid Steneby bjuder in till seminariet "Att framföra kropp" som handlar om tematiken kring kropp. Spännande föreläsningar av Anja Franck, socialantropolog; Annika von Hausswolff adj. professor i fotografi vid Akademin Valand; Veera Suvalo Grimberg, dansare och konstnärlig ledare. Seminariet är öppet för alla. Välkommen!

Föreläsare: Anja Franck, Veera Suvalo Grimberg, Annika von Hausswolff

Narratives and Mental Health: Fragmentations, Disruptions & Silences

Tid: 2017-12-07
Plats: University of Paderborn, Tyskland

Evenemangstyp: Konferens

Narratives and Mental Health: Fragmentations, Disruptions & Silences är en tvärvetenskaplig och internationell konferens vid University of Paderborn, Tyskland, 7-8 december 2017.

Communication on Risk by Swedish Government Agencies

Tid: 2017-12-07 kl 13:15
Plats: Globala studier, Konstepidemins väg 2

Evenemangstyp: Högre seminarium