An error occurred: javax.servlet.jsp.JspTagException: Current slot is not a valid slot [3>2]

Julia Peirone: Tankar och processer bakom bilderna

Tid: 2018-02-23 kl 13:00
Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8 - Stora hörsalen

Evenemangstyp: Föreläsning

Julia Peirone kommer i föreläsningen berätta om sitt konstnärskap, den kreativa processen och de bakomliggande tankarna.

Föreläsare: Julia Peirone är konstnär och arbetar främst med fotografi. Hon är född 1973 och utbildades på Högskolan i Fotografi, Göteborg och Konstfack i Stockholm. Hon bor och är verksam i Stockholm.

Den livsviktiga läsningen? Medicinsk humaniora och biblioterapi

Tid: 2018-03-07 kl 15:15
Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6 - E322

Evenemangstyp: Högre seminarium

Den livsviktiga läsningen? Medicinsk humaniora och biblioterapi. Pågående forskning med Cecilia Pettersson, LIR, och Katarina Båth, Uppsala universitet.

Öppet hus på FLoV 15 mars

Tid: 2018-03-15 kl 15:00
Plats: Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori (FLoV)

Evenemangstyp: Öppet hus

Nyfiken på filosofi, lingvistik och vetenskapsteori? Den 15 mars har institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori öppet hus. Kom och lyssna på våra forskare, lärare och studenter. Klockan 15.00-19.00 har vi huset fullt av aktiviteter och bjuder på fika. Alla är hjärtligt välkomna, ingen föranmälan krävs.

Föreläsare: Institutionens forskare

Interpretation i världsarvet

Tid: 2018-03-21 kl 10:00

Evenemangstyp: Workshop

Seminarium på Vitlycke museum.

Health Metrics Seminar

Tid: 2018-04-18 kl 10:30
Plats: Medicinaregatan 18A, 4 vån, rum Mammut

Evenemangstyp: Högre seminarium

Hälsometris seminarieserie - En inbjuden talare håller ett föredrag med tema inom hälsoekonomi eller statistik.

Föreläsare: Dick Durevall, professor vid Institutionen för nationalekonomi med statistik

Historiska seminariet

Tid: 2018-05-15 kl 13:15
Plats: Institutionen för historiska studier, Eklandagatan 86 - 2205

Evenemangstyp: Doktorandseminarium

Anton Runesson, doktorand vid LU, presenterar del av sitt avhandlingsprojekt "Kroppen inför rätta". Ordf. Göran Malmstedt.

Lottie Eriksson: avhandlingsframlägg

Tid: 2018-06-05 kl 13:15